Wendy Hendrix

"Mijn naam is Wendy Hendrix, mededirectrice van Active Lifestyle & Outdoor.

Op mijn twaalfde ben ik begonnen met een dansopleiding; klassiek ballet, moderne dans en jazz dance. Met deze passie als achtergrond en stabiele basis heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

De afgelopen jaren ben ik mezelf blijven doorontwikkelen door middel van het volgen van opleidingen en cursussen zoals Fitness instructeur, personal trainer, leefstijl coach,gewichtsconsulent, Zumba instructeur, diverse ClubJoy opleidingen enz.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, vind ik het heerlijk om in Baarlo te zijn met mijn honden en natuurlijk shoppen."

Erik Hendrix

"Mijn naam is Erik Hendrix, oprichter en eigenaar van Active Lifestyle & Outdoor.

Vanaf mijn jeugd ben ik altijd al actief geweest in allerlei sporten (hockey, motorcross, karate, wedstrijd-paintball en Thai-boxing).

In 1994 heb ik active opgericht na vele jaren in diverse sportscholen les gegeven te hebben. Opleidingen op sportgebied die ik gevolgd heb zijn: Fitness trainer A & B, Thaiboxing leraar A, Personal trainer, Stomp masterinstructor, Spinninginstructeur Star 1, 2, 3, SpinPower instructeur, Hockeytrainer HT3, Hockey keeperstrainer, Hockey gevorderde keeperstrainer, Bootcampinstructeur, Functioneel fitnesstrainer, enz.

Langs de dagelijkse werkzaamheden bij Active ben ik veel te vinden op onze buitensportlocatie te Baarlo waar wij Paintball, GellyBall, Archery-Tag en Bootcamp aanbieden.

Mijn hobby`s zijn paintball, muay-Thaiboxing, hockey en rijden met de motor, langs het shoppen met Wendy."

Jill Amatsakio

"Mijn naam is Jill Amatsakio (dochter van Erik en Wendy), mededirectrice van Active Lifestyle & Outdoor en toekomstige eigenaar. Van kleins af aan wilde ik al graag meedoen met de groepslessen en hielp ik al graag mee. Nooit geweten dat dit uiteindelijk mijn passie en werk zou worden.

Op mijn 15e heb ik de officiële Spinning Instructor opleiding met succes afgerond als jongste Spinninginstructrice van Europa. In 2019 ben ik mede-eigenaar geworden van het bedrijf en gestart met de HBO opleiding Sportkunde in Arnhem (Papendal).

Ik houd in mijn vrije tijd van lekker uiteten en winkelen."