NIEUW: ZUMBA

Terug van weggeweest: dè allerleukste groepsles Zumba Fitness komt terug @Active!

Dans jij met ons mee met de opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek? Zumba Fitness kent verschillende dansstijlen, van salsa en merengue tot de cumbia en reggaeton. Iedere les zeker een feestje!

Ervaring is zeker niet nodig, want Zumba Fitness is voor iedereen geschikt! De muziek laat je heupen vanzelf swingen, dus maak je geen zorgen!

WE ARE READY! ARE YOU READY?

Spinning® & Indoor-walking

Spinning®: al vanaf 1997 bij ons op het lesrooster! Spinning® is een effectieve groepsles voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten.

Sinds 2015 geven wij les op de Star Trac Spinner® Blade ION waarop buiten je calorieverbruik, RPM en hartslag ook je Wattage wordt weergegeven.

Spinning® is ook ideaal om tijdens de winterperiode binnen te trainen zodat je bij de start van het buitenseizoen in topvorm bent!

Tevens geven wij Indoor-Walking lessen. Dit is bijna hetzelfde als Spinning®, maar dan op een crosstrainer! Een complete full body workout op de leukste muziek!

Het instructeursteam van Active beschikt over een ruime ervaring in het geven van het originele Spinningprogramma en is het oudste Spinningcentrum van Limburg.

Wil jij je conditie en uithoudingsvermogen verbeteren en daarbij de meeste calorieën verbranden?

ClubJoy Power

Droom jij ervan om een strak lichaam te hebben of wil je gewoon iets strakker in je vel zitten en snel resultaat behalen? Dan is ClubJoy Power echt iets voor jou!

Een ClubJoy Power les is een complete full body workout waarbij er gebruik wordt gemaakt van een barbell, losse gewichten en een step. In combinatie met de nieuwste muziek zorgt deze workout voor een ultieme trainingservaring. Deze workout is bovendien geschikt voor iedereen, ongeacht fitheidsniveau of ervaring!

Wij zorgen ervoor dat jij het maximale uit je training haalt en dat je met een voldaan gevoel de les verlaat!

CLUBJOY YOGA VIRTUEEL

ClubJoy Yoga is een virtuele les en bedoeld voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Met ClubJoy Yoga werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. Een sterke geest in een gezond en fit lichaam! Een ClubJoy Yoga sessie is inspirerend en uitdagend op uiteenlopende vlakken dankzij de diverse body & mind stromingen die verweven zijn in de les. Naast yoga bevat deze les ook elementen uit de tai chi en pilates. De prachtige klanken in de muziek ondersteunen de bewegingen optimaal, waardoor je helemaal op kan gaan in de training!

Bootcamp/hiit

Niks is lekkerder dan heerlijk in de buitenlucht trainen! High Intensity Interval Training voor beginners en gevorderden!

Iedere les bestaat uit 10 stations. De timer wordt op 30 minuten ingesteld en het is jouw taak om drie rondes te halen binnen de tijd (12-10-8 herhalingen). De training kan afgestemd worden op je eigen niveau!

5 redenen waarom JIJ dit ook moet doen:
* HIIT verbetert je uithoudingsvermogen
* HIIT houdt je spiermassa intact
* HIIT verhoogt je metabolisme
* HIIT kost weinig tijd
* HIIT is gewoon super leuk om te doen en verveelt nooit!

Lukt het jou drie rondes binnen 30 minuten te halen? We dare you!

THAI-KICKBOXING

Thai-Kickboxing wordt al gegeven sinds Active haar deuren opende. De les wordt gegeven door de oprichter van Active Lifestyle & Outdoor: Erik Hendrix die al meer dan 30 jaar ervaring heeft en een gediplomeerd trainer is. Thai-Kickboxing is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen worden gebruikt.

De training bestaat uit 45 minuten techniektraining waarbij er gewerkt wordt met diverse stoot/trap combinaties op een zak, pad of kussen en 15 minuten sparren (uiteraard vrijwillig).

De les is geschikt voor jong en oud (vanaf 7 jaar).