FITNESS

Active Lifestyle & Outdoor heeft de beste A-merk apparatuur om jouw doelstelling waar te maken en is het mogelijk om zowel conditie- als krachttraining en functional training te doen. Al vanaf 1994 is de missie van Active het leveren van een zeer goed kwalitatief product/dienst tegen een betaalbare prijs. Al 28 jaar maken wij deze belofte elke dag waar.

Onze twee ruime fitnessruimtes bestaan uit diverse cardio apparatuur van het merk Star Trac en krachtapparatuur van Technogym, Sterling Plate Loaded en Life Fitness Circuit.  

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Men kan ervoor kiezen zelfstandig te trainen, maar de meeste deelnemers hebben de voorkeur voor begeleiding om op een veilige manier te werk te gaan en effectief te trainen. We beginnen dan eerst met een intakegesprek om jou doelstelling in kaart te brengen. Vervolgens ga je aan de slag met de fitnessinstructeur die het gehele schema met je doorloopt. We letten hierbij op techniek, instellingen van de apparatuur en het bepalen van het trainingsgewicht. Hiermee kun je zelfstandig aan de slag gedurende 6 weken. Daarna wordt het weer tijd voor een nieuw schema om meer variatie aan te brengen. Op deze manier blijft sporten voor jou leuk en bereik je ook resultaat!

Alle fitness schema's worden op je telefoon gezet middels de app: FitOutSport. Met deze app kun je zelfstandig persoonlijke fitness schema's samenstellen, maar kan de fitnessinstructeur ook zelf een schema voor je uploaden. Alle gegevens en oude schema's blijven dus opgeslagen in de app.

Om het nog leuker te maken: de begeleiding van de fitness schema's zit bij de meeste lidmaatschappen gewoon bij de prijs inbegrepen! Je betaalt er dus niet extra voor! Dit doen we omdat wij het ontzettend belangrijk vinden dat er veilig gewerkt wordt in de fitnessruimte en zodat jij ook je resultaten bereikt.

Wil je weten wat de prijzen zijn van onze lidmaatschappen? Klik dan op onderstaande button.