egym: fit & vitaal in 30 minuten!

De meest effectieve en veilige training voor snel resultaat

Het was nog nooit zo eenvoudig om op een snelle manier je doelen te bereiken. eGym is een circuit van 8 volautomatische krachttoestellen die samen een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van je lichaam. De trainer stelt eenmalig alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

De voordelen van eGym
* Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw persoonlijke polsband
* Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
* Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat
* Fit & Vitaal in 30 minuten

Trainingsprogramma's eGym
eGym kent diverse trainingsprogramma's om voldoende variatie in je training te brengen. De trainingsprogramma's zijn gekoppeld aan doelstellingen. Iedere deelnemer start met het Classic eGym programma, ongeacht je trainingsachtergrond. Na de Classic kan er gekozen worden uit de volgende programma's:
* Immunity Boost
* Spieropbouw
* Vetverbranding
* Algemene Fitness
* Bodyshaping
* Athletisch
* Metabolic Fit (speciaal trainingsprogramma voor deelnemers met blessures!)
* Reha Fit (speciaal trainingsprogramma voor deelnemers met blessures!)

Elk trainingsprogramma bestaat uit op maat gemaakte variaties van de trainingsparameters, zoals intensiteit, trainingsgewicht, aantal herhalingen, bewegingssnelheid en nog veel meer. De toestellen passen de training automatisch aan je doelen aan en zorgen ervoor dat terugkerende krachtmetingen worden gebruikt om de groei van jouw trainingsvermogen continu te stimuleren.

Probeer eGym GRATIS
Vraag een gratis proefweek aan via onderstaande button en ervaar zelf hoe leuk sporten kan zijn!